PONIEDZIAŁEK- 15.12.2025r.
ZUPA WIELOWARZYWNA,CHLEB, PĄCZEK
(wywar wieprzowy,ziemniaki, marchewka, pietruszka,koperek,cebula, mieszanka wielowarzywna, czosnek,seler, śmietana, jajka, mąka psz. 500, drożdże, przyprawy)
WTOREK- 16.12.2025r.
GULASZ Z KASZĄ JĘCZMIENNĄ, SURÓWKA Z MARCHEWKI, KOMPOT (mięso wieprzowe, kasza jęczmienna , marchewka, chrzan, śmietana, cebula, seler, mąka psz.500, przyprawy, mieszanka wieloowocowa)
ŚRODA -17.12.2025r.
PULPETY W SOSIE KOPERKOWYM, ZIEMNIAKI, WARZYWA Z WODY, KOMPOT (mięso wieprzowe, koperek, marchew, brokuł, fasolka szparagowa, cebula, seler, jajka, mąka psz.500, przyprawy, mieszanka wieloowocowa)
CZWARTEK -18.12.2025r.
FASOLKA PO BRETOŃSKU, CHLEB(mięso wieprzowe,fasola, kiełbasa zwyczajna, przecier pomidorowy, olej, cebula,mąka psz.500,drożdże, czosnek, przyprawy, mieszanka wieloowocowa)
PIĄTEK- 19.12.2025r.
WIGILIA
KAPUŚNIAK(kapusta kwaszona,grzyby suszone, olej ,cebula, przyprawy)
BARSZCZ CZERWONY ( marchewka,buraki czerwone, pietruszka, olej, cebula,seler, mąka psz. 500, przyprawy)
PIEROGI Z KAPUSTĄ(kapusta kwaszona,pieczarki, olej ,cebula, jajka,mąka psz.500, przyprawy)
RYBA PO GRECKU(ryba,olej,bułka tarta, jajka,marchewka, cebula, pietruszka, seler, koncentrat pomidorowy )
ŚLEDZIE Z CEBULĄ(śledź,olej,cebula, przyprawy)
KOMPOT Z SUSZU (jabłko, śliwka, gruszka )
STRUCLA MAKOWA ( jajka,mąka psz.500, drożdże,masa makowa, przyprawy )
Produkty zaznaczone wytłuszczonym drukiem i podkreślone oznaczają składniki alergenne.